Maak een afspraak via 06-22406832

Coach en Koffie

Je hebt een praktische werkgerelateerde vraag. Grote kans dat ik je tijdens mijn maandelijkse spreekuur (kosteloos en vrijblijvend) verder kan helpen. Een werkgerelateerde vraag kan gaan over jouw huidige aanstelling, een vaststellingsovereenkomst of een onderdeel van jouw sollicitatieproces zoals je C.V. of motivatiebrief, LinkedIN pagina of bijvoorbeeld effectief netwerken. 

Een passende oplossing voor jouw vraag
Als arbeidsmarktdeskundige, loopbaancoach, werkgelukdeskundige èn recruiter ben je bij mij aan het juiste adres. Onder het genot van een kop koffie of thee maken we jouw vraag concreet, met daarbij een passende oplossing. In 30 minuten. Met concrete handvatten ga je de deur weer uit. Klinkt heerlijk toch?

Ervaring van Erica
”Simone, mede dankzij jou heb ik ruim een jaar geleden een ontzettend leuke baan aangeboden gekregen.
Dit was mij nooit alleen gelukt. Ik was wat onzeker en volgens jou veel te bescheiden.
Met jouw goede tips heb ik een prachtige CV gemaakt waardoor ik opviel bij een recruiter. Nu heb ik een leuke uitdagende en veelzijdige baan én leuke collega’s.”

Boek direct jouw afspraak
Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Boek direct jouw afspraak voor Coach en Koffie via deze kalender of mijn contactformulier. Laat daarbij weten waar jouw vraag over gaat, dan komen we snel ter zake. Als ik je beter op een andere manier van dienst kan zijn, zeg ik het ook.

Tijdsvak
Er zijn twee plekken beschikbaar per keer.
Kies: 10.00 – 10.30u of 10.30 – 11.00u

Locatie
Coach & Koffie is in het Hanzepand aan de Hanzestraat 1 in Doetinchem.
Bij twijfel zeg ik: doen! De koffie staat klaar. Tot snel!

Simone

Coach en koffie. De plek om al je vragen te stellen over het arbeidsproces

”sIMONE DENKT MEE EN GEEFT WAARDEVOLLE TIPS”

Wat typeert jou als coach?
‘Ik hoor vaak dat ik deskundigheid en professionaliteit uitstraal. Daarin helpt het natuurlijk ook dat ik al zo’n 720 mensen heb mogen ondersteunen als coach.’

Wat vertellen klantervaringen over jou?
‘Vooral dat ik als oprecht geïnteresseerd ben, meedenkend, dat ik waardevolle tips geef en de ander zelf op onderzoek uit laat gaan.’

Wat vind je het leukst aan je werk als coach?
‘Dat ik mensen verder kan helpen! Of het nu in een korte ontmoeting is of voor een langere periode.’

Simone Jansen verzorgd maandelijks een spreekuur in Doetinchem voor al jouw werkgerelateerde vragen.