Wie ben ik

Mijn naam is Simone Jansen en ik woon in Doetinchem (Gelderland). Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Jarenlang werkte ik in verschillende bedrijfstakken, zowel in de uitzendbranche als in de zorg. Daar deed ik veel ervaring op met het aannemen en herplaatsen van medewerkers. Ook heb ik verschillende teams binnen de zorg begeleid.

Soms is een duwtje in de rug net wat je nodig hebt.

In 2013 volgde ik bij Schouten & Nelissen een opleiding tot coach. Tijdens deze opleiding heb ik mijn talenten, passies en zwaktes beter leren kennen. In deze periode specialiseerde ik mij in de ontwikkeling van mensen. De afgelopen jaren zag ik veel mensen die niet gelukkig waren in hun werk en hun dromen niet durfden te volgen. De andere kant heb ik ook gezien. Mensen die wel iets doen met hun passie. Zij straalden uit dat ze gelukkiger en succesvoller waren.

Mijn loopbaan

Nadat ik jaren als Intercedente bij Tempo Team heb gewerkt, en veel loopbaan trajecten heb begeleid, ben ik overgestapt naar de zorgorganisatie Sensire. Daar heb ik gewerkt als zorgmanager en als projectmedewerker. Daarbij kun je denken aan het ondersteunen van werkprocessen, werving en selectie van wijkverpleegkundige en het begeleiden en coachen van personeel.

De opleidingen die ik gevolgd heb zijn HBO post Personeelsmanagement, HBO Psychologie Coaching en Loopbaancoaching.

Mijn talenten

Door mijn inlevingsvermogen en mensgerichtheid ben ik goed in het opbouwen van een relatie met mensen uit alle lagen van de maatschappij.

Doelgericht ga ik aan het werk en kijk ik naar de toekomst. Ik enthousiasmeer en motiveer mensen. Ook ben ik vakbekwaam en onafhankelijk. Integriteit en vertrouwelijkheid zijn vanzelfsprekend. Ik ben oprecht geïnteresseerd in andere mensen en is het mijn passie om hen te ondersteunen bij een volgende stap in hun leven.

Door mijn inlevingsvermogen en mensgerichtheid ben ik goed in het opbouwen van een relatie met mensen uit alle lagen van de maatschappij.

Mijn visie

Als coach help ik jou met het evalueren van je huidige situatie. Samen kijken wij naar jouw toekomst. Soms is een duwtje in de rug net wat je nodig hebt. Ik ben ervan overtuigd dat jij als mens je persoonlijke en unieke talenten hebt. Dit draagt bij aan een gelukkiger en succesvoller leven. De vraag is hoe jij jouw talenten inzet. Mijn missie is om jouw onderliggende, diepere laag en motieven naar boven te krijgen. Wat het ook is, samen maken wij een goede start. Daarbij zoeken wij naar jouw drijfveren en talenten in een op maat gemaakt programma. Jij bent uiteindelijk verantwoordelijk voor jouw eigen geluk!