Sandra

Sandra

Na jarenlang met veel plezier bij mijn werkgever te hebben gewerkt, stelde ik mijzelf steeds vaker de vraag of ik in mijn huidige werkzaamheden nog wel de voldoening en het plezier vond wat ik graag in mijn baan zou willen vinden. Ga je dan naar een andere baan uitkijken terwijl je de zekerheid hebt van een vast contract en een 17 jarig dienstverband? Hier kwam ik zelf niet goed uit….wat moet ik nu doen?

Ik ben een gesprek aangegaan met Simone. Ik heb Simone leren kennen als een heel hartelijk en warm persoon. Je kunt fijn en open met haar praten, waarna zij de nodige tips en tricks geeft voor hetgeen je bij haar komt.

Door de gesprekken met Simone ben ik erachter gekomen waar ik blij van word en heb daarna de knoop doorgehakt en een andere baan geaccepteerd. Na de zomer zal ik een nieuwe weg inslaan, wat ik ontzettend spannend vind.

Ik kan een ieder die op een kruispunt staat wat betreft een baan zoeken of carrière wisseling zeker aanbevelen om een keertje koffie te gaan drinken bij Simone, het heeft mij erg geholpen.

Bedankt Simone!