Maak een afspraak via 06-22406832

Ik vier mijn 10-jarig bestaan!

Het 10-jarig jubileum van SJ Coaching + Recruitment: Een reflectie op groei, dankbaarheid en werkgeluk

Tien jaar geleden stond ik vol spanning bij de Kamer van Koophandel, klaar om mijn eigen bedrijf te registreren. Het was een stap in het onbekende, maar nu, een decennium later, kijk ik vol trots terug op mijn reis. Het is een reis vol mooie klanten, bedrijven en medewerkers, en ik ben dankbaar voor elke ervaring die ik heb opgedaan. Maar eerlijk is eerlijk, zonder de steun van Ramon Jansen had ik deze stap misschien niet durven zetten.

Het is bijzonder om stil te staan bij dit 10-jarig bestaan van SJ Coaching + Recruitment. Tijdens deze jaren heb ik fantastische mensen leren kennen, heb ik mogen werken voor mooie opdrachtgevers en heb ik vele interimklussen mogen vervullen. Maar wat mij nog de meeste voldoening geeft, is de mogelijkheid om zoveel mensen te mogen ondersteunen op hun pad naar meer werkgeluk. Het is een voorrecht om te zien hoeveel mensen dankzij mijn hulp een nieuwe baan hebben gekregen, en hoe ik heb kunnen bijdragen aan hun groei en ontwikkeling.

De werkenergieanalyse
Een van de tools die ik in de afgelopen jaren heb ingezet om mensen te helpen bij het vinden van werkgeluk, is de Werkenergieanalyse. Deze analyse maakt inzichtelijk wat jouw energiegevers en energievreters zijn in je werk. Het is fascinerend om te ontdekken waarom sommige taken je energie geven, terwijl andere je juist leegzuigen. Vaak ligt de oplossing dichterbij dan je denkt. Door afstand te nemen en de balans op te maken, biedt de analyse concrete handvatten om veranderingen door te voeren die nodig zijn voor meer werkplezier en voldoening.

Wat zijn jouw ingrediënten  voor werkgeluk?
Werkgeluk is voor iedereen iets anders. Het is daarom belangrijk dat je voor jezelf duidelijk hebt wat voor jou de belangrijkste ingrediënten zijn!

  • Bea wil flink uitgedaagd worden en afwisseling in haar werk.
  • Henk wil structuur, van 9-5 werken en genoeg salaris.
  • Marie wil projectmatig werken en een leuke relatie met haar collega’s.

Als ik zelf terugblik op de afgelopen 10 jaar, dan zijn mijn belangrijkste vijf ingrediënten:

  1. Inspiratie: Door anderen, door bijscholing en in het werk wat ik doe.
  2. Voldoening: Ik heb fantastische mensen gesproken en veel mensen geholpen.
  3. Tijd voor mezelf: Tussendoor een dagje naar het strand. Dat brengt het denkproces op gang.
  4. Collega’s: Om mee te sparren en de onderlinge waardering. Elkaar complimenten geven en er voor elkaar zijn.
  5. Gelijkwaardigheid in samenwerkingen: Dit gaat wat mij betreft over oprechte verbinding. Iets voor elkaar betekenen en elkaar in de waarde laten en elkaars waarde zien.

10-jarig jubileum SJ coaching en recruitment

Wat zijn jouw succesingrediënten als je terugblikt op afgelopen 10 jaar?
Het is zo waardevol om op ontdekking te gaan naar jouw ingrediënten voor werkgeluk. Zodat je er ook bewuster op kunt sturen. Wil je meer weten over de Werkenergieanalyse en hoe deze jou kan helpen in het vergroten van je werkgeluk? Ik denk graag met je mee! >> Neem via deze link contact op.