Maak een afspraak via 06-22406832

Heerlijke week!

Een nieuwe website. Zo moeilijk kan het toch niet zijn…. Nou geloof me dat is het wel. Wat wil je erop zetten, hoe moet het eruit zien en is het dan ook overzichtelijk.

Nou jullie begrijpen nu vast waar ik afgelopen week mee bezig ben geweest. het overzetten van de teksten van mijn website. De website is gemaakt door Sjors Roelofs van Ilusix. Hij is precies zo geworden zoals ik wilde. Jullie moeten nog even geduld hebben voordat ik online ga maar dat zal niet zo lang meer duren…

Natuurlijk heb ik deze week ook weer fantastische gesprekken gehad met allemaal leuke loopbaankandidaten. Van jong tot oud en van laag opgeleid tot hoog opgeleid. Voor 2 kandidaten die ik begeleid in een outplacement trajecten heb ik voor volgende week gesprekken geregeld bij potentiële opdrachtgevers.

En dan vergeet ik nog mijn diploma uitreiking waar ik helaas niet bij kon zijn. Het was kiezen tussen een avondje theater of het ophalen van mijn diploma. Nou gelukkig deze wordt gewoon opgestuurd en mijn studie genoten zie ik in april. Dus ik heb heerlijk genoten van de voorstelling met een stel vriendinnen.

Zoals je kunnen lezen heb ik dus een heerlijke week gehad. Ik hoop dat jij dat ook hebt gehad en ik wens je alvast een heel goed weekend en geniet van het zonnetje!