Maak een afspraak via 06-22406832

NOLOC gecertificeerd register loopbaancoach

Ondersteuning bij uitdagende vraagstukken op het gebied van HR, werkgeverschap, professionele ontwikkeling of medewerkerstevredenheid. Waarom en wanneer je een NOLOC gecertificeerde register loopbaancoach inschakelt!

NOLOC gecertificeerd register loopbaancoach
Misschien heb je er afgelopen week iets van voorbij zien komen. Het is Week van de Loopbaan, initiatief van beroepsvereniging NOLOC. Als HR-manager of besluitvormer binnen jouw bedrijf kom je weleens op een punt dat hulp van buitenaf ontzettend fijn is. Dan wil je natuurlijk wel met een ervaren professional werken, waar je van op aan kan.

Als NOLOC gecertificeerd register loopbaancoach behartig ik zowel jouw belangen als die van de medewerkers. Dit erkende kwaliteitskeurmerk is een erkenning van mijn vaardigheden, actuele kennis, professionele ontwikkeling, relevante ervaring en ethisch gedrag.

Goed nieuws, want ik ben weer gecertificeerd tot juni 2027!

Waarom een onafhankelijke externe loopbaanprofessional?
Jouw werknemers kunnen rekenen op hoogwaardige ondersteuning en begeleiding. Waarbij ik me inzet voor het succes en welzijn van jouw medewerkers. De waarde van het voortijdig inzetten van een onafhankelijke externe loopbaanprofessional wordt nog weleens onderschat. Ik zeg altijd: beter voorkomen dan genezen! Je weet vaak niet direct dat een medewerker met de handen in het haar zit. Wacht niet tot het (bijna) te laat is! Voorkom verzuim, afwezigheid of demotivatie. Ik sta graag klaar voor jouw team. Denk aan ondersteuning bij:

Mogelijke loopbaanvraagstukken

  • Loopbaanontwikkeling
  • Outplacement
  • Loopbaanadvies
  • Stressmanagement
  • Professionele ontwikkeling
  • Medewerkerstevredenheid
  • Talentontwikkeling

Ik ondersteun in het identificeren van loopbaandoelen, het verkennen van carrièremogelijkheden, het ontwikkelen van een loopbaanplan, het bieden van ondersteuning en begeleiding bij loopbaantransities. Ook help ik bij de ontwikkeling van persoonlijke en professionele vaardigheden, zoals sollicitatievaardigheden, netwerken en zelfvertrouwen.

Laat zien dat je aan je mensen denkt!

Erkend NOLOC gecertificeerd register loopbaancoach

 

”Als HR professional of leidinggevende weet je vaak niet direct dat je medewerker met de handen in het haar zit – schakel daarom voortijdig een externe loopbaanprofessional in. Die houdt goed in de gaten wat er speelt en is er als de kippen bij”

Neem je vrijblijvend contact op?
Benieuwd of ik jou kan ondersteunen bij jouw specifieke vraagstuk(ken)? Je bent een belletje verwijderd van het antwoord! Ik kijk er naar uit om je te spreken. Laat jouw gegevens achter via het contactformulier.