Maak een afspraak via 06-22406832

Durf te Falen: Ontwikkel Moed en Veerkracht

Wil jij meer moed ontwikkelen om te falen? Heb je behoefte aan een veilige omgeving waarin je stap voor stap faalvaardiger kunt worden? Dan nodigen Yvette Schmitz en Simone Jansen je van harte uit voor de 6-daagse training “Moed om te Falen” in Doetinchem!

Is dit iets voor jou? Doe de test

1. Heb je moeite met nee zeggen?
2. Kijk je met een (te) kritische blik naar jezelf en jouw omgeving?
3. Ga je snel over je grenzen heen?
4. Heb je de neiging alles tot in de perfectie te willen doen?
5. Ben je bang om het niet goed te doen?
6. Voel je je vaak onzeker over wat je doet?
7. Wil je je vaak bewijzen?

Als je vaak met ‘JA’ antwoordt op deze vragen, dan is deze training wellicht iets voor jou! Je mist dan nog de nodige moed om te falen.

Ontwikkel moed en vertrouwen

Om faalvaardiger te worden is meer nodig dan enkel doorzettingsvermogen. Het vergt moed en vertrouwen. Moed om buiten je comfortzone te treden en het onbekende aan te gaan. Vertrouwen in jezelf, in je omgeving en in het proces. Bij onze training gaan we dieper in op de keuzes die je maakt en onderzoeken we samen hoe je bewust om kunt gaan met uitdagingen.

Vergroot je veerkracht

Door te oefenen tijdens het traject “Moed om te Falen” geef je jezelf de ruimte om alternatieven te verkennen. Je leert bewust om te gaan met situaties, accepteert jezelf en anderen, en ontwikkelt veerkracht in zowel werk als leven.

Praktische informatie over de training

  • Verschillende data beschikbaar, neem contact op voor het actuele aanbod.
  • Tijd: 10.00 uur tot 13.00 uur, met inloop vanaf 9.30 uur.
  • Locatie: Hanzenpand, Hanzestraat 33, 7006 RH Doetinchem.
  • Kosten: Zakelijk tarief €1295,- excl. btw, Particulier tarief €783,- (incl. btw), betaling in termijnen mogelijk.
  • Incompany Training: Interesse voor jouw bedrijf? Vraag een offerte op maat aan.

Aanmelden en praktische informatie

Wil jij ook werken aan je moed en veerkracht? Meld je dan aan via yvette@platformachterhoek.nl en simone@coachenrecruiter.nl. We staan ook open voor al je vragen en eventuele twijfels.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan jouw moed en veerkracht!

Nog wat moed aan het verzamelen? Je vindt meer informatie en voorbeelden in onze eerder geschreven blog Durf genoeg te zeggen!

Yvonne Schmitz en Simone Jansen van de training Moed om te falen

”Je leert aandacht te ontwikkelen voor wat er om je heen is en zien welke mogelijkheden de situatie je biedt. Je gaat accepteren hoe jij bent en hoe anderen zijn en gaat de schoonheid daarvan inzien. Je wordt opener en meer onbevangen in communicatie met anderen.
Je ontwikkelt relativeringsvermogen, humor en lichtheid en kunt speelser omgaan met de problemen die je tegenkomt. Kortom, je leert veerkrachtiger in het werk en het leven te staan.”