Maak een afspraak via 06-22406832

Vandaag is mijn nieuwe website online gegaan!

Waarom is een goede website belangrijk? Nou dat kan ik je vertellen!

het is tegenwoordig het visitekaartje van je organisatie.

Een website biedt meer dan alleen maar een informatiebron, het is een afspiegeling van een organisatie en wat het bedrijf wil uitstralen. Dit is wat ik wil uitstralen als bedrijf en dus ben ik benieuwd wat je ervan vindt?

Samen met Sjors Roelofs van Ilusix heb ik een opzet gemaakt en aangegeven hoe ik graag wilde dat het eruit zou komen te zien. Wat ik belangrijk vind is dat de site gebruikersvriendelijk is, overzichtelijk is en dat het uitstraalt wie ik ben en waar ik voor sta.

Een website is dus erg belangrijk voor een bedrijf, maar wat ook belangrijk is voor een website is de content. Content is de inhoud van je website zoals verhalen en informatie.

Het draait allemaal om het verspreiden van waardevolle en relevante content. Het verspreiden hiervan gebeurt vaak door bijvoorbeeld een whitepaper, een artikel of een ander kennisdocument op de site te plaatsen, zoals blogs, infographics of social media berichten. Deze content wordt verspreid via verschillende kanalen, zoals social media of nieuwsbrieven, maar dit heeft eigenlijk altijd hetzelfde doel: mensen triggeren om naar de website door te klikken. In de content wordt meestal een link opgenomen naar de website, waar bijvoorbeeld de volledige blog gelezen kan worden.

De website heeft dus twee belangrijke rollen. Ten eerste is de website een publicatieplatform. Zowel blogs, nieuwsberichten als informatie staan op de site. Ten tweede is dit dus de plek waar je de doelgroep heen wilt leiden om de interactie te krijgen. Dit is immers de plek waar de waardevolle content staat waarvan je wilt dat de doelgroep dit leest en waar ze vervolgens ook een actie ondernemen.

Vraag

Mijn vraag aan jullie:

  • Staat de informatie er duidelijk op?
  • Is de website overzichtelijk?
  • Mis je bepaalde onderwerpen?
  • Waar zou jij graag meer informatie over krijgen?