Maak een afspraak via 06-22406832

Werkgeluk tot je 67e

Vergroot je werkgeluk met loopbaancoaching. Zie het als een tussentijdse APK. Wat gaat er goed en wat kan beter? Door een kleine tweak kan je je werkgeluk aanzienlijk vergroten. Dan zeg je weer volmondig JA tegen de vraag:  Is  dit nou wat ik wil tot mijn 67e?  

Geen loopbaancoach nodig, of toch wel?
‘’Ik ben niet van plan om te vertrekken hier. Dus dan heb ik toch ook geen loopbaancoach nodig? Ja, het gaat eigenlijk allemaal wel zijn gangetje. Er zijn natuurlijk mindere dagen, maar iedereen moet toch dingen doen voor werk die hij/zij niet leuk vindt om te doen? Dan ga ik niet meteen zitten klagen. Soms denk ik weleens: is dit nou wat ik wil tot mijn 67e?’’

Als loopbaancoach en werkgelukdeskundige ben ik er niet alleen voor jou als je een carrière switch wilt maken of met een burn out thuis zit. Juist als het ‘op zich wel prima’ gaat, kan het heerlijk zijn om weer met een frisse blik naar je werk te kijken.

Loopbaancoaching als APK
Zie loopbaancoaching als een soort APK. Je laat je auto toch ook niet pas nakijken als er al 5 lampjes branden of de auto echt niet meer start? Het liefst zorg je goed voor je auto, zodat je ervan op aan kan dat hij je brengt waar je zijn wil en rijdt als een zonnetje.

Door je eigen rol met regelmaat te keuren, kan je vaak al met een kleine tweak je werkgeluk aanzienlijk vergroten. Daarin ondersteun ik je als werkgelukdeskundige. We denken in mogelijkheden, kijken vanuit een helicopterview, brengen de verbeterpunten in kaart en stellen een simpel actieplan op.

Je brengt een aanzienlijk deel van je tijd door op je werk en in welke fase van je loopbaan je ook verkeert, je bent het waard om elke dag met plezier naar je werk te gaan. Gun jezelf die frisse blik en het werkgeluk, ook al zit je er al jaren.

Neem direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking

werkgeluk en loopbaancoaching

”Je bent het waard om elke dag
met plezier naar je werk te gaan.”