Maak een afspraak via 06-22406832

HR professional sleutelfiguur in werkgeluk

Als HR professional ben jij een sleutelfiguur in werkgeluk. Jouw werknemers streven naar meer dan alleen een loonstrookje aan het eind van de maand. Jij hebt uiteraard als doel om een positieve werkomgeving te realiseren.  Maar tegelijkertijd ben je ook een bedreiging voor jouw personeel.  

Ik klop liever niet bij jou aan 
Je kunt je voorstellen dat het spannend is voor jouw medewerker om aan jou te vertellen dat het niet zo lekker loopt op werk, dat er twijfels zijn over de functie of dat een samenwerking moeizaam verloopt. Regelmatig hoor ik de gedachtegang: ‘Als ik vertel dat ik mijn baan niet meer leuk vind, dan sta ik straks op straat.’ Vanuit deze redenatie kloppen ze liever niet als eerste bij jou aan.

Een neutrale rol vervullen in werkgeluk
Hoe graag je er ook voor deze medewerker bent, je kunt er onmogelijk helemaal neutraal in staan. Ook al geef je alle ruimte, die wordt niet altijd gepakt. Daar kom ik om de hoek. Samen met jou wil ik eraan werken dat jouw werknemers werkgeluk blijven ervaren. Als externe coach borg ik de privacy, waar nodig zelfs anonimiteit. Zo sla ik de brug tussen werkgever en werknemer, waarbij de werknemer zich vrij voelt om alle mogelijke scenario’s te verkennen. Om zo weer tot werkgeluk te komen. Neem contact op om vrijblijvend te sparren

Denk aan werkgeluk vraagstukken als:

  • moeizame communicatie met collega’s
  • energievretende werkzaamheden
  • tegen plafond aan qua groei en op zoek naar ontwikkelmogelijkheden
  • verloop onder jonge medewerkers
  • werk-privé balans hervinden
  • werkdruk, werkstress, of zelfs burn-out klachten

Plan je een online kop koffie met mij in?
Dan denk ik graag mee hoe we de drempel zo laag mogelijk kunnen maken om het gesprek wel aan te gaan. Zo creëren we een werkomgeving creëren waarin werkgeluk floreert.

dualisme van hr: werkgeluk en een positieve werkomgeving stimuleren maar toch een bedreiging vormen voor je medewerker

Als HR professional ben je een sleutelfiguur in het werkgeluk van jouw medewerkers

”Wat zeg je simone? Een bedreiging? Ik heb toch het beste voor met de werknemers?”

”Ja dat geloof ik meteen
daarom spreek ik juist jou aan.”